måndag 8 december 2008

Twilight

Jag har sett den på bio 2 gånger, läst de 3 utgivna böckerna: Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta på nästan lika många dagar. Jag är helt fast i denna kärlekssaga och väntar spänt på den 4:de och sista boken: Så länge vi båda andas som kommer ut i mars 2009.
"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward älskar mest av alla. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

3 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ JÄVLA BRA:)
jag har snart läst klart tredje boken. och skall se den IGEN idag på bio med amana:)ses snart pussen

mias pysselverkstad sa...

Det låter som att det där är nåt man bara inte får missa=)

mias pysselverkstad sa...

Hej gumman! Allt bra med dig?
Jag har nåt till dig i min blogg
kram ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...