lördag 1 januari 2011

Min 10 i Topp lista

Idag tänkte jag bjuda på mina 10 i topp för 2010, och det innehåller både kort, lo:s och alstrade ting.


Vi börja med detta julkort som jag tycker blev det bästa jag har gjort under det gångna året. Jag var med i en utmaning och gjorde det efter en skiss, och har kommit på att det är så jag måste göra för att utvecklas i mitt skapande. Att prova nya sätt och experimentera :)
Här har jag gjort ett ramkort, var fantastiskt kul men pilligt!

Här är några av mina favoritstämplar, och tycker om den sommriga, romantiska och lite gammaldagsa utgången på detta kortet.


Vad ska jag säga.. ett av mina favoritkort ♥


Kul att använda en "färdig" stämpel som man slipper färglägga, romantiska stilen än en gång = Me like :)


Här kommer den första och enda lo:n som är med i listan, har inte blivit så många sådana under året, utan det har mest blivit kort. Tycker om de klara färgerna (det är snäppet mörkare på kortet än i verkligheten), första gången jag kunde använda blommorna och de faktiskt matchade bilderna :)) Snäckorna under den ena bilden är äkta Senegal snäckor som jag plockade på stranden, kul att kunna använda dem på ett dekorativt sätt!

Detta korten gjorde jag till mitt kusinbarn när han döptes, första gången jag använde 3D motiv. Pilligt att klippa ut alla delar, desto roligare att fästa lager på lager för att se slutresultaret :)


Ett av årets julkort ♥

Här kommer första och enda tändsticksaken i ett annorlunda format, den hamnade i min mammas affär i hennes lilla lunchrum tillsammans med ett ljus som hon fick med ♥ Perfekt liten present som värmer i vintermörkret.

Här är det sista kortet på listan, med det lite sagoinspirerade innehållet ♥
2010 rusade förbi med en väldans fart och jag förstår inte vart året tog vägen, nu är det 2011, ett nytt år med nya möjligheter!

3 kommentarer:

Andreas sa...

Det blev jättebra! Puss puss o Gott nytt år! :)

Sandra sa...

Vad mycket fint du har gjort!!:) Kramar

Anonym sa...

du är så duktig rebecca ♥ kram mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...