söndag 13 juni 2010

Välkommen ♥
Jag utmanade mig själv denna gången och tänkte att nu ska jag ha mycket glitter och dekorationer på detta kortet! När jag har tittar runt bland bloggarna ser man så otroligt mycket fina kort där det är jätte mycket dekorationer och många olika lager med papper, jag har svårt att göra sådana kort då jag alltid tycker att det blir så plottrigt när jag gör det.
Jag tycker jag lyckades ganska bra, öste på glitter och blommor mm (för att vara mig) och först visste jag inte riktigt vad jag tyckte men jag tror att jag är rätt nöjd med resultatet, det blev ett rätt gulligt kort i slutändan och det blev inte så plottrigt som jag befarade ;)

2 kommentarer:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Kanonfint! Jag som älskar att sy på mina kort hade kört några varv med symaskinen också:) Men du har lyckats jättefint med alla blommor osv. Kram!

Sollan sa...

Verkligen ett riktigt rart kort och inte alls plottrigt eller överdekorerat men inte för "enkelt" heller i min smak.;) Håller med Lillblomma, jag syr gärna också en söm lite här och var men det är ju en smaksak och beror ju på hur kompis man är med maskin eller nål och tråd.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...